11,00 € (6 kpl)
27.2.2015
27.2.2015
Annos oli yleisvaikutelmaltaan siisti, muttei kovin houkutteleva ja se oli pöytään tuotaessa kuplivan kuuma.
Kuorrutteena oli valinnan mukaisesti kermajuustoa. Pääosa juustosta oli etanoiden päällä, mutta sitä oli myös joidenkin etanoiden alla. Juusto oli niin suolaista, että siihen oli todennäköisesti vahingossa päässyt liikaa suolaa. Myös seurassani ollut henkilö maistoi juustoa ja oli sitä mieltä, että kyseessä ei ollut voimakassuolainen juusto vaan täysin ylisuolainen juusto. Suolaa oli todennäköisesti ripoteltu (tai kaatunut) annoksen päällä olevalle juustolle, minkä seurauksena lähinnä juusto maistui suolaiselta.
Etanat olivat keskikokoisia, kiinteydeltään melko hyviä ja niissä oli kohtuullisesti makua.
Kastike oli hyvin öljyisen makuinen ja se oli jostain syystä jakautunut niin, että puolet etanapannujen koloista oli lähes täynnä kastiketta ja puolet koloista oli tyhjiä.
Leipää oli kaksi palaa, joista toinen päätypala. Tämän vuoksi kovaa kuorta oli paljon eikä se soveltunut dippaamiseen. Olisi mielenkiintoista tietää, miten annoksen valmistaja on ajatellut, että kovakuoriset leivänkannikat nautitaan etanoiden kanssa.
Ruokailuvälineenä oli jälkiruokahaarukka.
Annos oli muuten keskinkertainen, mutta liian suolan takia keskinkertaista huonompi ja sai arvosanan 2,55 (asteikolla 1-5). Ks. grafiikkasivu.
Hinta-laatusuhteeksi tuli 4,31.
_________________________________________
Roastilla on kolme eri etana-annosvaihtoehtoa:
- Valkosipulinen yrtti
- Valkosipulia, chiliä ja tomaattia
- Chiliä ja pekonia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti